Virtuaaliassistentti

Virtuaaliassistentti, asianajoassistentti

Kuka minä olen?

Olen Anu Mauno ja minulla on takanani yli 20 vuoden työura lakiasiain- ja asianajoassistenttina. Vaikka en tee juristin työtä, puhun juristia ja ymmärrän asiakasta!

 

Virtuaaliassarina toimin kuten henkilökohtainen assistenttisi, mutta sillä erotuksella, että en vie toimistotilaa, minulla on omat laitteet ja ohjelmat ja sinä maksat vain tehtyjen tuntien mukaan! Toimin siis pääsääntöisesti etänä, mutta tarvittaessa tulen myös toimistollesi.

Mitä minä teen?

Olen kuin digitaalinen taikuri, joka tekee kaiken sen, mitä et tiennyt edes tarvitsevasi! En ole vain virtuaaliassistentti, olen arjen sankari ja rutiinitehtävien mestari. Kutsu minua omaksi oikeaksi kädeksesi, ja saat kaiken tämän ja vielä enemmän: järjestän kaappisi ja mappisi, hoidan laahaavan laskutuksen ajantasalle ja huolehdin, etteivät kuitit ole hukassa. 

 

Jos luulet, että tässä kaikki, odota vain! Hoidan tilaisuutesi ja asiakastapaamisesi niin sulavasti, että punaisen maton käyttöä opettelevat Hollywoodin tähdet pyytävät minulta vinkkejä. Asiakaspalvelussa olen yhtä aurinkoinen kuin kesäpäivä, ja kalenterisi kanssa tanssin niin sulavasti, että voittaisin varmasti tanssikilpailut. 

 

Eli lyhyesti sanottuna: olen virtuaaliassistentti, joka tekee arjestasi taianomaista ja tekee sen hymyssä suin!

Assistentti virtuaali